Petr Lebeda

• Narodil se 23.8. 1992 v Táboře

• od narození bydlí v Milevsku
  • vystudoval Gymnázium Milevsko
  • v součastnosti studuje kombinovaně VŠTE v Českých Budějovicích
  • pracuje na Krajském úřadě Jihočeského kraje na oddělení Marketingu a cestovního ruchu
  • pracova jako asistent hejtmana JčK
  • člen ČSSD od roku 2013
  • člen výboru MO ČSSD Milevsko

Proč kandiduji a čeho chci dosáhnout?

Rád bych svojí kandidaturou ukázal lidem, že ani v Milevsku se nebojí mladí lidé kandidovat za ČSSD. Sociální demokracie a její hodnoty jsou mi vlastní. Nemám osobní ambici být zvolen v tomto volebním období. Chtěl bych pomoci svojí kandidaturou oslovit mladé ročníky. Ukázat a přiblížit skutečné sociálně demokratické myšlenky,které mnohdy zanikají v dnešním světě desinformací.

O co chci v případě zvolení usilovat, na co se zaměřím?

Kdybych byl zvolen pokusil bych se maximálně pomoci rozvoji cestvního ruchu v Milevsku a širokém okolí. Náše město a celý region mají větší potenciál, než který využíváme. Chtěl bych udělat z Milevska středisko cestovního ruchu a zvětšit počet návštěvníků. To by přineslo do Milevska více financí, nové přiležitosti pro živnostníky a podnikatele a vytvoření nových pracovních míst.

Co se mi na dosavadních samosprávách nelíbilo a co bych chtěl změnit?

Chtěl bych zlepšit prezentaci Milevska a zlepšit komunikaci s občany. Je pro mne zásadní komunikovat s lidmi, kterým jsme dávali sliby během celého funkčního období a nejen půl roku před volbami. Každý názor by měl být slyšet, každý člověk by měl mít pocit, že úředníci jsou tu pro něj a ne on pro úředníky.

Moje motto je: "Každý člověk musí mít právo na solidaritu, spravedlnost a demokracii."